Over ons

Welkom bij Visgroothandel W. van Wijk

Over ons

Geschiedenis: Visgroothandel W. van Wijk is een familiebedrijf dat is opgericht in 1970 door Wim van Wijk. De activiteiten bij oprichting richtten zich tot commissie voor met name visverwerkingsbedrijven uit IJmuiden, en levering van verse visproducten uit de Noordzee aan de detailhandel en horeca.

1970

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf dat is opgericht in 1970 door Wim van Wijk. Later in 1995 overgenomen door de oudste zoon Henk van Wijk.

in 2012 zijn Henk zijn twee zoons Willem & Robbin van Wijk ook het bedrijf ingerold en is het nu al de derde generatie die op de vloer rondloopt, samen met een groep hechte chauffeurs, filleerders en inkopers hebben ze een belangrijke rol in de scheveningese haven weten te bemachtigen.

De activiteiten bij oprichting richten zich tot commissie voor met name visverwerkingsbedrijven uit IJmuiden, Urk en Spakenburg, het verwerken van vis zoals fileren, panklaar maken en invriezen.

Door de jaren heen hebben wij ons ook meer gespecialiseerd in het leveren van viswinkels, markthandelaren, en horecagelegenheden, daarmee hebben we ons assortiment flink uitgebreid.

 


Wie zijn wij?